Indien u dit nog niet gedaan heeft, lees eerst het voorgaand artikel dat we over Tartaria schreven.
Als u ergens iets leest over Tartaria of u oude Tartariaanse bouwwerken ziet dan denkt u waarschijnlijk dat deze enkel in het buitenland te vinden zijn. Helemaal fout. Wij waren een tijdje geleden een paar dagen aan onze Belgische kust in Blankenberge. Once you see it, you can’t unsee it. Niet de eerste keer dat we daar waren, maar we waren daar niet meer geweest sinds voor de covid plandemie. Vorige keer dat we daar waren, waren we nog niet wakker en wisten we ook helemaal niets af van Tartaria. Wij zijn daar toen meermaals per dag gewoon voorbijgelopen zonder dat we iets speciaal zagen.
Mogen wij u voorstellen: het oude stadhuis van Blankenberge:


Weeral een typisch overblijfsel van een oud Tartariaans gebouw. Langs de zijkant een raam tegen de grond. Waarom zou je zo’n klein raam tegen de grond maken? Simpel: een groot stuk van dit gebouw is bedolven onder de modderstromen. Het andere stuk van het raam zit gewoon onder de grond. Dat raam gaat oorspronkelijk ook een pak groter geweest zijn. Ook typisch is de voorkant. Waarom moet je een trap nemen om dat gebouw binnen te gaan? Simpel omdat dit helemaal niet de gelijkvloers is.
Als we op de website van Blankenberge gaan lezen, bestaat dit gebouw uit 3 niveaus. Niveau 0 is het niveau waar je de trappen neemt om binnen te gaan. Blijkbaar is er ook nog een niveau -1 en -2. Er zit dus niet gewoon nog een kelder onder. Onder die kelder zit nog een andere kelder. Deze dateren uit de 17 eeuw, dus vallen perfect in het tijdperk van Tartaria.
Dit gebouw dateert uit de jaren 1600. De industriële revolutie is pas begonnen rond 1750. Het klinkt dus heel logisch dat men met de spade helemaal met de hand een groot gat ging graven zodat je daar een gebouw kon bouwen met 2 verdiepingen onder de grond???
Dit is duidelijk een gebouw uit de Tartariaanse periode. Een groot stuk van dit gebouw is overstroomd door modderstromen. Als gevolg zit nu een groot stuk van dit gebouw onder de grond. Het niveau -2 was oorspronkelijk de gelijkvloers. Op het gebouw ook een toren met een piek. Ziet er dus ook naar uit dat dit gebouw ooit een energiecentrale was die de omgeving voorzag van gratis energie. Het gebouw lijkt niet zo groot i.v.m. de omgeving maar dit komt omdat de 2 onderste etages voor een groot stuk onder de grond zitten. De gebouwen ernaast zijn pas nadien bijgebouwd. Mochten die gebouwd zijn op dezelfde hoogte als dit stadhuis ooit gebouwd werd, zou het ons niet verbazen dat dit stadhuis hoger zou zijn dan de gebouwen die er nu naast staan.
Het grappige is dat dit gebouw momenteel gebruikt wordt als een soort museum waar tentoonstellingen gehouden worden. We geven u op een briefje dat de gids geen flauw vermoeden heeft dat die in een Tartariaans gebouw rondloopt dat ooit mogelijk ooit nog een energiecentrale geweest is.
En dit was niet het enige Tartariaanse gebouw dat we in Blankenberge tegengekomen zijn. Ons eerste idee was om eens naar de kerk te gaan kijken die daar niet ver vanaf ligt. Aan de kerk hebben we op het eerste zicht niets speciaal gezien. Werd gebouwd vlak voor 1900, is dus ook te jong om Tartariaanse te zijn.
De straten links en rechts van de kerk is een totaal ander verhaal.




Al die gebouwen hebben dezelfde kenmerken:
- Allemaal ramen die nog net boven de grond uitkomen. Grootste stuk van die ramen zit onder de grond
- Bij bijna alle gebouwen moet je een kleine trap nemen om binnen te gaan
Voor ons meer dan duidelijk dat dit ook gebouwen zijn die overstroomd zijn door modderstromen. Die gebouwen hebben allemaal een kelder. Die kelder was vroeger de gelijkvloers, maar werd begraven onder de modder. Bijgevolg hebben ze van de 2de verdieping de gelijkvloers gemaakt. Vandaar dat je de trap moet nemen om binnen te gaan. Dit waren dan de omliggende woningen die voorzien werden van gratis energie door de energiecentrale die we nu kennen als het oude stadhuis van Blankenberge.
Toen we nog wat verder rondliepen ontdekten we nog een interessant gebouw:

Weeral een gebouw met ramen tegen de grond en een toren met een piek. Typisch Tartariaans. Dus mogelijk ooit de functie gehad van energiecentrale. Die gebouw ligt trouwens in de buurt van de huizen hierboven op de foto. Dus misschien was dit wel de energiecentrale die deze huizen van gratis elektriciteit voorzag.

Dit is een school die gebouw werd in 1882-1883. Na grote verbouwingen werd dit in 2011 in dienst genomen als bibliotheek. Ook hier weeral allemaal ramen vlak aan de grond. Let ook op de veel te grote inkomdeur. Voor ons niet helemaal duidelijk dat dit een Tartariaans gebouw is. Het heeft er kenmerken van, maar om te weten of dit al dan niet een Tartariaans overblijfsel is, zouden we moeten weten hoe het gebouw er uit zag voor het gerenoveerd werd.
Het beste hebben we voor het laatste gehouden.
Mogen we u voorstellen: de Sint-Petrus en Pauluskerk in Oostende

We gaan er direct bijzeggen dat dit GEEN Tartariaans overblijfsel is. Deze kerk werd gebouwd rond 1900. Is volgens ons te recent om een overblijfsel van Tartaria te zijn. Maar deze kerk is wel helemaal gebouwd in de Tartariaanse stijl.


Prachtig versierde torens.

En dan natuurlijk dit grote raam met de typische versiering met ronde vormen.
Zoals gezegd lijkt dit gebouw ons te recent om een overblijfsel van Tartaria te zijn, maar het vertoont wel alle kenmerken van een oud Tartariaans gebouw. Dit waren oorspronkelijk ook geen gebedshuizen maar energiecentrales. In de ramen zat ook helemaal geen glas. De typische ronde vorm die je nu in het glaswerk ziet, hadden een speciale functie die met deze energie te maken had. Misschien geen gebedshuizen, maar dit wil niet zeggen dat mensen daar niet samen kwamen. Het was alleen niet om te bidden. Ik denk dat de meeste mensen wel weten van die heel oude majestueuze orgels waar me hedendaags zelfs niet weet hoe men die gebouwd heeft. Alles is gebaseerd op vibraties.
We hebben er allerlei theorieën over gelezen. Maar zo lang niemand de volledige waarheid rond Tartaria ontcijfert blijven het theorieën. Eén van de meest gangbare theorieën is dat mensen in deze gebouwen samenkwamen en dat er muziek gespeeld werd met die orgels. De vibraties die zo gecreëerd werden, zouden dan een helend effect gehad hebben.
Het blijft natuurlijk gissen. Wat voor ons wel heel duidelijk is, is dat een belangrijk stuk van onze geschiedenis niet in onze geschiedenisboeken staat. Onze voorouders beschikten al over technologie waar wij zelfs niet van kunnen dromen. Tot er ook een Great Reset gebeurd is en dat Tartariaanse rijk samen met zijn technologie vernietigd werd. We vermoeden door dezelfde mensen die achter de huidige Great Reset zitten. En nee, dat is niet Klaus Schwab. Dat is een gewoon een schoothondje dat ze in de frontlinie gezet hebben. Daar staat nog iemand boven. Die mensen gaan ook weten wat onze echte geschiedenis is en waar al deze technologie gebleven is.
We hebben al meerdere malen naar deze docu gelinkt, maar we gaan het opnieuw doen. Als u meer wil weten over Tartaria, de modderstromen, treinen met weeskinderen, gratis energie uit de eather,… Dan moet u zeker onderstaande docu bekijken.
Hoe is het mogelijk dat vlak na een “great reset” opnieuw zulk een mooie kerk gebouwd wordt in Tartariaanse stijl? Als alle Tartariaanse vakmanschap en technologie verloren gaat in modderstromen, als de aarde opnieuw bevolkt wordt door treinen vol onwetende weeskinderen met paarden en karren, hoe kunnen die dan eens ze volwassen zijn al zoiets bouwen?