Zoals we al zo vaak geschreven hebben is niets in deze wereld wat het lijkt wat het is. U bent sinds uw geboorte geïndoctrineerd door het schoolsysteem en de media. Laten we nog eens een leugen doorprikken: de fossiele brandstoffen leugen.
Fossiele brandstoffen zijn helemaal niet wat u denkt. Die brandstoffen zijn helemaal niet afkomstig van fossielen of van vergane dieren.
Toen men tijdens de industriële revolutie allerlei motoren begon te maken, werd olie gewoon als smeermiddel gebruikt. Niet lang daarna begon men auto’s, treinen e.d. te bouwen waardoor olie de status van brandstof kreeg. Hierdoor werd die olie waardevol. Het was immers de brandstof van deze voertuigen. Zonder brandstof zouden deze voertuigen niet werken.
John D. Rockefeller die een groot stuk van de olie-industrie in handen had en zijn geld verdiende met het transport en de verkoop van olie kwam op de proppen met een genieus idee. Als zakenman wilde die zijn product natuurlijk zo duur mogelijk verkopen. Maar hoe plak je een prijs op een liter olie? Dat is na water het meest voorkomende product op deze planeet. Je pompt het gewoon op uit de grond en in die tijd moest er ook nog niet diep geboord worden om olie te vinden. Hoe jaag je dus de prijs omhoog van iets dat je zonder veel moeite in quasi onbeperkte hoeveelheden uit de grond kan oppompen? En hier kwam Rockefeller met zijn idee op de proppen: we gaan mensen de indruk geven dat dit een schaars product is.
Hoe slaagden ze hierin?
In 1892 was er een wetenschappelijke conventie in Genève om te bepalen wat organische stoffen zijn. Tijdens deze conventie zag Rockefeller zijn kan en stuurde hier zelf een aantal wetenschappers naartoe. Die zegden dat olie bestaat uit waterstof, zuurstof en koolstof…. het moet dan ook afkomstig zijn van het rottingsproces van voorheen levende organismen. Als gevolg werd olie na deze conventie gedefinieerd als een overblijfsel van voorheen levende organismes. Et voilà, de geboorte van wat we momenteel fossiele brandstoffen noemen. Men gebruikt hier de term “fossiele” brandstoffen om de mensen de indruk te geven dat deze schaars zijn. Herinnert u zich nog de autoloze zondagen uit de jaren 70? Die werden toen ingevoerd wegens een tekort aan olie. We zijn ondertussen 50 jaar verder en de olie is nog steeds niet op.
Zoals zo vaak het geval is, spreekt de wetenschap hier zichzelf tegen. Ze spreken over fossiele brandstoffen terwijl er nog nooit een fossiel gevonden is dieper dan 16.000 feet (+- 5 km) terwijl men wel tot 30.000 feet (+- 9km) diep boort op zoek naar olie. Dit sluit dus uit dat deze olie afkomstig is van fossielen. De enige reden waarom de term “fossiele” brandstoffen gebruikt wordt, is om mensen het idee te geven dat dit een schaars product is dat uitgeput geraakt. Als je weet hoe groot de olietoevoer is, realiseer je je ook direct dat we niet direct zonder gaan vallen. Zeker als je weet dat olie na water de vloeistof is die het meeste voorkomt op deze aarde.
Maar als deze fossiele brandstoffen niets met fossielen te maken hebben, wat is deze olie dan echt?
Olie is het bloed van deze planeet. Onze aarde genereert zelf koolwaterstof op een diepte van zo’n 100 à 200 km. Dan verplaatst deze koolwaterstof zich naar de aardkorst waar deze olie- en gasvelden vormt. Dit betekent ook dat olie onuitputbaar is, omdat onze aarde steeds opnieuw die koolwaterstof aanmaakt waardoor de olie- en gasvelden steeds opnieuw aangevuld worden.
De reden dat sommige olievelden alsnog droogvallen, is omdat de olie veel vlugger opgepompt wordt dan dat de aarde deze terug kan aanvullen. Wacht 50-60 jaar en die drooggevallen olievelden zullen terug vol met olie zitten. Dit ziet men nu al in sommige olievelden in Rusland waar terug olie gevormd wordt.
Deze olie wordt voornamelijk gebruikt als brandstof voor onze voertuigen. Volgens heel precieze berekeningen gebruiken we slechts 15% van de jaarlijks geproduceerde olie. We hoeven dus helemaal geen nieuwe olie- en gasvelden te vinden. We moeten ook niet meer olie en gas produceren. We moeten enkel de efficiëntie van deze processen verhogen. De hoeveelheid koolwaterstof in de velden is geen probleem. Wat wel een probleem is, is de manier hoe we omgaan met olie en aardgas.
Dit betekent dat we in balans en vrede met olie kunnen leven. Dit zou vele miljoenen besparen. Dit zou zowel op economisch als op politiek vlak de wereld kunnen veranderen op een manier dat we ons zelfs niet kunnen voorstellen.
Waarom gebeurt dit dan niet?
Heel simpel: we worden geregeerd door een bende satanistische psychopaten die nooit vrijwillig hun macht gaan willen afgeven. Ze zijn al 2,5 jaar volop bezig om via de Great Reset hun macht nog fel uit te breiden. Die moorden nog liever 95% van onze mensheid uit, of vernietigen onze planeet met een kernoorlog om toch maar de touwtjes in handen te blijven houden. Zolang mensen niet beseffen door wat een psychopaten we geregeerd worden, dat onze overheid het absoluut niet goed voorheeft voor ons, dat onze politici gewoon puppets zijn van nog veel grote psychopaten en deze psychopaten braafjes blijven gehoorzamen, zal er nooit niets veranderen.
En hoe zit het met schaliegas?