Bent u ook wakker? Dan is dat misschien wel de reden waarom u op onze site terecht gekomen bent. En anders kunnen we u misschien wakker maken. Wakkernieuws is een alternatieve Belgische nieuwssite die u een andere kijk op het gewone nieuws toont. Hier vindt u al het nieuws dat de mainstream media weinig tot geen aandacht aan besteedt.

We hebben geen journalistieke achtergrond maar hebben wel een vlotte pen en een gezonde dosis kritisch denkvermogen. Maar hé, een vlotte pen en een kritisch denkvermogen is dit nu net niet waar een goede journalist over moet beschikken?

Zoals zo veel andere mensen zijn we een tijd geleden wakker geworden en kwamen we tot de conclusie dat er in onze maatschappij zo veel belangrijke zaken spelen die totaal genegeerd worden door de mainstream media. Zaken die kritisch zouden moeten bekeken worden, worden volledig genegeerd. Andere nieuwsfeiten krijgen dan om één of andere reden extreem veel aandacht. Ongeacht welke krant u leest of naar welk nieuws u kijkt, overal zelfde eenzijdige berichtgeving.

Hier bij wakkernieuws.be bieden wij u dan ook het nieuws achter het nieuws met een totaal andere invalshoek dan u gewend bent. Volledig onafhankelijke Belgische nieuws.

We zijn een volledig onafhankelijke nieuwssite, hangen niet af van sponsors, verkopen geen T-shirts of andere merchandising, we gaan u niet vragen om een gift te doen om deze site draaiende te houden. Het doel van deze site is om zo veel mogelijk andere mensen wakker te maken zodat ze zich bewust worden van de echt belangrijke zaken die zich in onze maatschappij afspelen.